Aperitiv vesel

de stefania in Aperitive / Garnituri, 14 Aug 2010 | 14098 vizualizari

 

Ce spuneti de acest arici vesel si gustos ? L-am pregatit cu prietena mea Luminita din dorinta de a-l poza pentru un pliant, dar as vrea sa va bucurati si voi de acest 'joc culinar'. Este foarte usor de pregatit, este gustos si aduce multa culoare si bucurie pe mesele festive, si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • 10 oua prepelita
  • 5 rosii cherry
  • 50 gr cascaval
  • 50 grame sunca
  • cateva masline
  • ardei galben sau verde
  • castravete
  • 1 rosie mare mare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv vesel:

Se fierb 10 oua prepelita si taie in jumatati. Cele 5 rosii cherry se taie deasemenea in jumatati. Cascavalul, sunca,ardeiul,castravetele se taie felii subtiri si apoi patratele de cca 1,5-2 cm. Se infig pe scobitori de dimensiune normala alternand ouale,cherry,cascaval,sunca,castravete,ardei,masline dupa imaginatia fiecaruia. Se infig  in rosia mare (taiata la partea coditei pentru a avea stabilitate pe farfurie) dand nastere acestui minunat arici.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv vesel" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Covrigei cu cascaval si telemea